Terugblik Inspiratie- en netwerkavond
16 februari 2018
Cultuur en Sportmanifestatie Vrienden van Zeewolde Life
20 februari 2018
Show all

Odensehuis organiseerde Open Middag voor zorgaanbieders

Donderdag 8 februari was er in het Odensehuis een Open Middag voor zorgverleners om het Odensehuis meer naamsbekendheid te geven. Diverse organisaties waren uitgenodigd. We startten gezamenlijk met de deelnemers met koffie en thee. Mensen waren nieuwsgierig naar elkaar, er heerste een gemoedelijke sfeer.

Na de koffie gingen de deelnemers spelletjes doen, en nam coördinator Frouke de genodigden mee voor een uitleg over het Odensehuis: een laagdrempelig inloophuis voor mensen met (beginnende) geheugenproblematiek en hun mantelzorgers. Hier werden onder andere intenties tot meer samenwerking uitgesproken. Wij kijken terug op een geslaagde middag.

Foto Open middag Odensehuis 8 februari

 

 

Bent u ook nieuwsgierig naar het Odensehuis geworden? Zowel nieuwe deelnemers als zorgaanbieders zijn bij ons van harte welkom! Kom gerust een keer langs, wij zijn iedere donderdag van 12.00 – 16.00 uur geopend en een afspraak is niet nodig. Contactpersoon: Frouke Kronenburg, f.kronenburg@welzijnzeewolde.nl.