Odensehuis organiseerde Open Middag voor zorgaanbieders
16 februari 2018
Pannenkoekendag in de Sfinx
16 maart 2018
Show all

Cultuur en Sportmanifestatie Vrienden van Zeewolde Life

Zaterdag 8 september 2018 wordt de 17e editie van de Cultuur- en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’ gehouden. Vindt u het leuk om aan het begin van het nieuwe culturele en sportieve seizoen in september uw club, vereniging of organisatie te presenteren aan de Zeewolder bevolking? Geef u dan nu op! Dat kunt u doen d.m.v. een kraam te huren, of een optreden te verzorgen op het podium, of allebei.

Cultuur en Sportmanifestatie 2017
Voor informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van Welzijn Zeewolde, (036) 522 4655 of bezoek onze website www.welzijnzeewolde.nl, onder de kop Cultuur- en Sportmanifestatie, waar u ook het inschrijfformulier kunt vinden.