Cultuur en Sportmanifestatie Vrienden van Zeewolde Life

Odensehuis organiseerde Open Middag voor zorgaanbieders
16 februari 2018
Pannenkoekendag in de Sfinx
16 maart 2018
Bekijk alles

Cultuur en Sportmanifestatie Vrienden van Zeewolde Life

Zaterdag 8 september 2018 wordt de 17e editie van de Cultuur- en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’ gehouden. Vindt u het leuk om aan het begin van het nieuwe culturele en sportieve seizoen in september uw club, vereniging of organisatie te presenteren aan de Zeewolder bevolking? Geef u dan nu op! Dat kunt u doen d.m.v. een kraam te huren, of een optreden te verzorgen op het podium, of allebei.

Cultuur en Sportmanifestatie 2017
Voor informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van Welzijn Zeewolde, (036) 522 4655 of bezoek onze website www.welzijnzeewolde.nl, onder de kop Cultuur- en Sportmanifestatie, waar u ook het inschrijfformulier kunt vinden.