Handenarbeidclub senioren!
16 maart 2018
Feestelijke ondertekening samenwerkingsovereenkomst maatschappelijke stage
16 maart 2018
Show all

23 maart Roze Maaltijd in Restaurant Uiterton Lelystad

Normaliter elke laatste vrijdag van de maand, maar i.v.m. Goede Vrijdag nu op 23 maart vindt er een roze maaltijd plaats in restaurant ‘De Uiterton’ aan de Marktstraat 1, te Lelystad. De roze maaltijd is een initiatief van Bureau Gelijke Behandeling Flevoland. In samenwerking met Welzijn Zeewolde is er nu ook de mogelijkheid om vanuit Zeewolde aan te sluiten. Bent u homo, lesbisch, biseksueel, transgender of een intersekse persoon of kent u iemand uit Zeewolde? Dan bent u op van harte welkom! Vanaf 17:30 uur gaan de deuren open. Het buffet is van 18:00 tot 21:00 uur. De kosten voor deze maaltijd zijn € 8,- per persoon en de drankjes zijn voor eigen rekening. Heeft u zin in een lekker hapje en een goed gesprek? Meld u zich dan uiterlijk maandag voorafgaande aan het buffet aan bij Welzijn Zeewolde door te mailen naar r.vanittersum@welzijnzeewolde.nl of te bellen naar 036-5224655.