Meet & Match bij Fruithal Smits
20 april 2018
AVG; Algemene Verordening Gegevensbescherming
30 april 2018
Show all

Gratis opfriscursus verkeerskennis VVN

Gratis uw verkeerskennis opfrissen?

Bent u inwoner van de gemeente Zeewolde en wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp nu uw kans. In 2 bijeenkomsten van 2 uur wordt u onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Denk daarbij aan de turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen enz. Uiteraard is er ruimte voor vragen en het inbrengen van eigen ervaringen. Meld u aan voor deze opfriscursus die bedoeld is voor verkeersdeelnemers van 65 jaar en ouder.

1e bijeenkomst: 31 mei 2018, van 10.00 tot 12.00 uur
2e bijeenkomst: 5 juli 2018, van 10.00 tot 12.00 uur
U wordt alle twee de dagen verwacht.
Locatie: Dienstencentrum de Sfinx, in de achterzaal, Flevoweg 69 te Zeewolde

De bijeenkomsten hebben een informatief karakter. Het is geen examen. Deelname is gratis. Foto voor bij krantenartikel over opfriscursusEr is de mogelijkheid voor deelnemers om zich aansluitend (vrijblijvend) aan te melden voor een individuele praktijkrit in uw eigen auto. Hiervoor wordt een eigen bijdrage van € 10,00 gevraagd. Verdere informatie hierover ontvangt u tijdens de cursus.

VVN heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het organiseren van deze cursussen. De populariteit van de cursus is de afgelopen jaren flink toegenomen. U kunt zich aanmelden voor de cursus door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl o.v.v. Opfriscursus Zeewolde. Vermeld in de e-mail uw naam, adresgegevens, geboortedatum en telefoonnummer. Bel voor meer informatie of aanmelden naar: 0575 – 510 144.

Vanwege de grote belangstelling adviseren we u niet te lang te wachten met aanmelden.