Gratis uw verkeerskennis opfrissen!
13 april 2018
Gratis opfriscursus verkeerskennis VVN
20 april 2018
Show all

Meet & Match bij Fruithal Smits

Ontmoetavond voor inwoners Zeewolde met speeddate-mogelijkheid voor wie wil in de bloesem op 1 mei bij Fruithal Smits!

In vervolg op de Meet & Match van afgelopen februari is er nu een opvolger in de bloesem!
Op dinsdag 1 mei is er bij Fruithal Smits een nieuwe editie van Meet & Match.

Ideaal is de samenwerking met Fruithal Smits, die in deze periode de appel- en perenbomen vol in de bloei heeft staan, als het weer daar goed aan meewerkt.

Wat is de bedoeling? Deze avond kent een programma dat uit twee delen bestaat. Wilt u of wil jij als inwoner van Zeewolde andere inwoners ontmoeten? Kom dan naar deze ongedwongen en gezellige ontmoet-avond. Maak kennis met andere inwoners, of neem buren, vrienden en familie mee en drink samen met ons een kop koffie in de boomgaard. Geheel vrijblijvend, het ontmoeten van andere mensen en het hebben van een gezellige avond staat centraal.
En stel, je hebt een bepaalde vraag. Je zoekt bijvoorbeeld iemand om mee te fietsen of iemand om mee naar een event te gaan? Of je hebt een partij tegels over waar je iemand anders blij mee wilt maken. Voor mensen die iets te vragen of juist te geven hebben, richten we een ‘VRAAG & AANBOD hoek’ in. Het leuke is dat je aan het eind van de avond zelf kunt zien of iemand op jouw vraag of aanbod gereageerd heeft!

Maar, misschien wil je meer dan dat en ben je op zoek naar een relatie? Daarvoor organiseren wij een 2e programma-onderdeel. In een ander deel van de boomgaard kan 1 op 1 kennis worden gemaakt met elkaar in snelle rondes. Zo spreek je in korte tijd veel mensen. En wie weet ontmoet je wel de liefde van je leven in de romantische setting tussen de bloesem.
Doe met ons mee en kom naar de Meet & Match in de bloesem! Meld je aan en stuur een mail naar: wenda@oudebieb.nl. Geef aan met hoeveel personen je komt én vermeld of je voor het ontmoetgedeelte inschrijft of voor het speeddaten. Let op: Aanmelden voor speeddaten graag individueel opgeven! Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden. Consumpties zijn te verkrijgen op de locatie en zijn voor eigen rekening.

De organisatie is ook dit keer in handen van de Oude Bieb en Welzijn Zeewolde. De samenwerking is uitgebreid met partner Fruithal Smits. En daar zijn we blij mee! Wij als organisatie hopen dat u enthousiast bent geworden als u dit leest en dat u zich inschrijft zodat wij er met elkaar een fantastische avond van kunnen maken!

De tijden:
Inloop vanaf 19.15 bij Fruithal Smits
Om 19.30 starten we met het programma
Halverwege is er een pauze-moment, drankjes voor eigen rekening
Rond 21.00 zullen we de avond afronden. Eventueel kan er daarna nog even nagepraat worden.

Adresgegevens:
Fruithal Smits, Sterappellaan 29 Zeewolde
Opgeven via: wenda@oudebieb.nl
Heeft u vervoer nodig? Laat het ons weten, wij doen ons best een oplossing te vinden!