Een dagje ‘uit’ en tegelijk iets betekenen?
7 februari 2019
Informatiebijeenkomst voor senioren over reizen met het OV en de OV-chipkaart
21 maart 2019
Show all

Oranje Fonds Collecte 2019

Het Oranje Fonds nodigt alle stichtingen en verenigingen in Zeewolde uit om mee te doen met de Oranje Fonds Collecte 2019. Van de opbrengst van de collecte mag 50% aan een eigen doelstelling worden besteed en de andere 50% wordt lokaal besteed aan andere sociale initiatieven.

Nieuw dit jaar is dat je ook (uitsluitend) online kan collecteren. Een mooie kans om de opbrengst te vergroten. Foto 1 Oranje Fonds Collecte

In Zeewolde zijn nog 4 collectegebieden beschikbaar voor de Oranje Fonds collecteweek, die van 11 t/m 15 juni gehouden wordt. Een collectegebied claimen kan via www.oranjefonds.nl/collecte. Dit kan zolang er gebieden beschikbaar zijn of uiterlijk tot 1 april.