Cultuur- en Sportmanifestatie 2019
26 maart 2019
Uitnodiging Inspiratie- & netwerkavond 2019
4 april 2019
Show all

Zinnige en Inspirationele Beurs

Op zaterdag 6 april organiseren Bien Sterker en Thea van Winsum een uniek evenement voor Zeewolde én voor Nederland: de ‘Zinnige & Inspirationele beurs’.

Deze beurs is gratis toegankelijk voor iedereen in Zeewolde en omgeving en biedt alles op het gebied van Bewustwording & Welzijn, Sport & Gezondheid, Maatschappelijke Dienstverlening, Coaching & Psychologische Dienstverlening en ook Zingeving & Inspiratie.

Tussen 11 en 16 uur  staan de deuren open. De beurs vindt plaats in het centrum van Zeewolde bij De Meermin.  Deze locatie is gekozen, omdat De Meermin als doel heeft te verbinden en versterken en dat doel hebben Bien en Thea ook met de ‘Zinnige & Inspirationele Beurs’.