Leergeld Randmeren zoekt vrijwilligers voor de gemeente Zeewolde
16 mei 2019
OV Inloopspreekuur dienstencentrum Sfinx
11 juni 2019
Show all

MaS Infomarkt

Aanstaande vrijdag 24 mei is de MaS infomarkt voor de leerlingen van het Chr. College Groevenbeek in Ermelo. Een belangrijke én leuke plek voor hen om daar stage(s) voor maatschappelijk vrijwilligerswerk te vinden en kennis te maken met de aanbiedende maatschappelijke organisaties.
Renate Vos – van Ittersum zal deze ochtend ook aanwezig zijn om de leerlingen uit Zeewolde (alvast) te ondersteunen bij hun zoektocht.

Heeft u binnenkort nog een activiteit of event waar u nog wel een aantal extra handen bij kunt gebruiken? Of ben jij op zoek naar een leuke stageplaats in Zeewolde? Laat Renate dit dan vooral weten!

Voor u als organisatie is het wel de bedoeling dat er een geüpdatete vacature op de www.mas4you.nl staat. (Als u het zelf op Mas4you zet, dan gewoon de vacature kopiëren en aanpassen.) Staat er nog geen vacature op Mas4you, neem dan gerust contact met mij op.

Voor jou als leerling ben je verplicht om je aan te melden via MaS4you en een stage contract te printen en die z.s.m. bij je stage coördinator in te leveren (vóórdat je stage gaat lopen)!

Hebt u/jij verder nog vragen en/of opmerkingen, neem dan contact op met Renate Vos – van Ittersum, r.vanittersum@zeewolde.nl

Ps. informatie over de Maatschappelijke stage(s) markt in Zeewolde volgt z.s.m., dus houdt de website in de gaten!