Varen voor senioren
9 juli 2019
MaS4You
9 juli 2019
Show all

Burendag 28 september 2019

Douwe Egberts en het Oranje Fonds organiseren samen Burendag. Zo willen beide organisaties mensen dichter bij elkaar brengen en buurten socialer en leuker maken.
Douwe Egberts brengt buren met elkaar in contact, met een goede kop koffie. Met koffie kun je echt even de tijd nemen voor je buren. Koffie is voor buren het begin voor het leggen en versterken van de contacten. En die contacten zijn de basis voor een leuke Burendag!
Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag willen wij mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom is het voor buurten mogelijk om vanaf 17 juni een aanvraag tot maximaal € 350,= in te dienen bij het Oranje Fonds om hun Burendagplan te kunnen uitvoeren. U krijgt ook een Burendag pakket als uw activiteit voor 1 september is aangemeld. Kijk hiervoor op https://www.burendag.nl/
Iedereen kan meedoen! Kijk in jouw buurt of er al iets wordt georganiseerd en sluit je aan of organiseer zelf iets. Je kunt met de buren de koppen bij elkaar steken en samen een goed Burendag idee bedenken. Inspiratie en een handige toolkit vind je op de website van Burendag. Natuurlijk kun je ook zelf een Burendagactiviteit organiseren.