Burendag 28 september 2019
9 juli 2019
Jongvolwassensoos voor mensen met autisme in Zeewolde
18 juli 2019
Show all

MaS4You

Nog even en dan is het vakantie, heerlijk! Lekker genieten en ontspannen!

Maar hoe fijn is het, als je jouw maatschappelijke stage voor volgend schooljaar ook al geregeld hebt!

Voor in de vakantie en/of net na de vakantie zijn er een aantal organisaties die jouw hulp nog goed kunnen gebruiken! Gemeente Zeewolde zoekt bijvoorbeeld nog helpende handen voor haar open dag op 7 september, de FlevoMeerbibliotheek is nog op zoek naar een aantal creatievelingen en Z…eewolde Live kan nog wel wat extra hulp gebruiken bij de opbouw van haar theater!

Ga dus snel naar www.mas4you.nl en meld je vandaag nog aan!

Hoef je geen stage te lopen, maar lijkt het je wel leuk om mee te helpen? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom! Kijk op www.welzijnzeewolde.nl/vrijwilligerswerk/vacaturebank voor meer informatie of stuur ons een PB.

Alvast een fijne vakantie!