OV Inloopspreekuur dienstencentrum Sfinx
11 juni 2019
Vrijwilligersfeest 2019
9 juli 2019
Show all

Prokkeldag 2019

Op woensdag 29 mei was er weer een Prokkeldag in Zeewolde. Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking én iemand zonder. Om te laten zien hoe belangrijk en waardevol deze ontmoetingen zijn, is er elk jaar een landelijke Prokkelweek. Echter hebben wij er dit jaar voor gekozen om één mooie dag uit te kiezen als inspiratie voor de rest van het jaar! Op initiatief van Stichting Philadelphia en ’s Heerenloo werd er in samenwerking met de gemeente (Welzijn) en St. De Basisz een hele leuke modeshow georganiseerd met ondersteuning van vele ondernemers in en rond het Ravelijn.

Naast de feestelijke modeshow was er ook nog een bezoekje aan de Burgemeester en wethouder in het gemeentehuis, een voorleesmoment bij de FlevoMeerbibliotheek, een meeloopdag bij de klokkenmaker en een rondleiding bij de politie. Wat hebben we genoten met z’n allen!

Foto’s Jos Oostendorp en Han Schenk