Wandeltocht Wereld Alzheimer Dag
18 juli 2019
Vrienden van Zeewolde Life stellen zich voor!
18 juli 2019
Show all

Alzheimer Café brengt de Dementheek onder bij het Odensehuis

Om de Dementheek nog meer onder de aandacht te brengen gaat het Alzheimer Café een samenwerking aan met het Odensehuis. Het Odensehuis Zeewolde is een inloop-, informatie- en ontmoetingscentrum voor mensen met (beginnende) dementie of geheugenklachten, mantelzorgers en hun familie en vrienden. Iedereen is welkom.

U kunt binnenlopen voor informatie, een praatje, een kop koffie of thee, om mee te lunchen of om deel te nemen aan een activiteit. Het Odensehuis is van en voor de mensen die er komen. Met elkaar maken we het Odensehuis. Als u mee wilt doen, bent u van harte welkom, ook zonder diagnose. Een Dementheek met een schat aan boeken en informatiemateriaal voor mensen met dementie/geheugenproblemen daarnaast is de herinneringskoffer en de ‘1ste hulp bij Dementie’ tas aanwezig in de Dementheek. Ook familie, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals in de zorg kunnen gebruik maken van de Dementheek.

Het Odensehuis Zeewolde is iedere donderdag geopend van 12.00 tot 16.00 uur in de Eclips, te bereiken via Kerkplein 20.
Voor extra informatie kunt u tijdens openingstijden langskomen of bellen met Renate Vos- van Ittersum van Welzijn Zeewolde, 036-5224655 of r.vanittersum@zeewolde.nl .