Alzheimer Café brengt de Dementheek onder bij het Odensehuis
18 juli 2019
De Cultuur- en Sportmanifestatie ‘ Vrienden van Zeewolde Life’ was een mega succes!
17 september 2019
Show all

Vrienden van Zeewolde Life stellen zich voor!

 

Op zaterdag 14 september vindt voor de 18e keer de Cultuur- en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’ plaats. Vanaf heden stellen de ‘Vrienden van Zeewolde Life’ zich aan u voor. De aftrap wordt gedaan door Le Madre Cantano. Nieuwsgierig wie zij zijn en wat ze doen? Kijk op onze website onder de kop Cultuur- en Sportmanifestatie, waar u tevens het inschrijfformulier kunt vinden. Voor informatie kunt u mailen naar m.braun@zeewolde.nl of bel (036) 522 4655

Lijkt het u leuk om aan het begin van het nieuwe culturele en sportieve seizoen in september uw club, vereniging of organisatie te presenteren aan de Zeewolder bevolking? Doe dan ook mee!