Vrienden van Zeewolde Life stellen zich voor!
18 juli 2019
Bent u mantelzorger?
24 september 2019
Show all

De Cultuur- en Sportmanifestatie ‘ Vrienden van Zeewolde Life’ was een mega succes!

Langs deze weg bedankt Welzijn Zeewolde iedereen die heeft meegewerkt aan en het laten slagen van de 18e editie van de Cultuur- en Sportmanifestatie ‘ Vrienden van Zeewolde Life’ .

We bedanken alle deelnemers die hebben meegedaan aan een succesvolle Cultuur- en Sportmanifestatie 2019 met hun prachtig ingerichte kramen, demonstraties en de uitvoeringen en voorstellingen op het podium:
Algemene Muziek Vereniging Zeewolde, Atelier Kunst en Meer, Badminton Club Zeewally, Balletschool Zeewolde, Bureau Gelijke Behandeling Flevoland, Coloriet,
Dansschool UDX, Ellen Buchwaldt Even Buiten, Grenzeloos Bewegen Zeewolde, Hockeyclub Zeewolde, HZ&PC De Woelwaters, Inside Out Sports, KBO Afd. Zeewolde en PCOB, Kreatieve Handen, KV Wolderwijd, Lokale Omroep Zeewolde, Muziek- en Showkorps Blue Seals, Muziekplaza Zeewolde, Muziekschool Zeewolde, Open Haven, Pianoschool Zeewolde, Pieten on Tour, Pop & Rock Koor Zeewolde, Purusha, Rode Kruis afd. Zeewolde, Sebastian Muziekonderricht, Speelotheek Ketelbinkie, Sportarts Zimmermann, Stichting De Verbeelding, Stichting Zeewolde Live, Vrouwenkoor Le Madre Cantano, Way2move Zeewolde, Welzijn Zeewolde, Zeewolde Atletiek, Zinnige Inspirationele Beurzen.

Verder willen we de volgende personen en ondernemers bedanken voor het mede mogelijk maken van een fantastische Cultuur- en Sportmanifestatie 2019:
Wethouder Egge Jan de Jonge, Q-AV Muziek en Geluid, Power Sound Podium, Verhoef Verhuur Service kramen, Bloomfields voor onze huisbloem en boeketten, Bakker Bart voor de smakelijke stokbroden, Vitamientje voor de lekkere appels en de ingrediënten voor de overheerlijke soep gemaakt door Guusta Veelbehr en Fadi Eskander, Truus Visser en Erik Wallenburg vastleggen hele dag op foto, Lokale Omroep Zeewolde, Zeewolde Actueel, BlikopZeewolde voor hun berichtgeving, Gemeente Zeewolde verstrekken vergunning, EHBO-post Rode Kruis Afd. Zeewolde, Holwerda Direct, DrukmetPrint voor het drukwerk, Bodeko bedrukken shirts, Hobby-Time verstrekken stroom. Verder iedereen die op zijn of haar manier heeft bijgedragen aan de Cultuur- en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’ .