Ervaar het openbaar vervoer!
1 november 2019
 “Laagdrempelig en Belevingsgericht  leren over Dementie” 
1 november 2019
Show all

De Ouderenbonden organiseren themabijeenkomst ‘Wonen voor Senioren’

Op woensdag 6 november a.s. organiseren de gezamenlijke Ouderenbonden van Zeewolde en de afdeling Welzijn van de gemeente Zeewolde een themabijeenkomst met als onderwerp “Wonen voor Senioren”. Directeur Woonpalet, mevr. Van Erp Taalman Kip en mevr. Seleky van het Zorgkantoor uit Zwolle komen uitleg geven over het wonen voor ouderen.

Ouder worden is mooi, maar gaat soms gepaard met toenemende gezondheidsklachten. Dan is het goed als er zorg geboden kan worden. Ouder worden vraagt soms ook om verandering van leefomgeving. Dan is het goed als er een geschikte woonruimte aanwezig is.
Wanneer kom je in aanmerking voor wonen met zorg? Wie bepaalt dat dan? Hoe kom je aan een indicatie en welke heb je nodig? Hoe zit het met inschrijven? Ik weet toch niet wanneer ik zorg nodig heb? Kan ik me dan al wel inschrijven voor wonen met zorg? Dit zijn zomaar wat vragen die behandeld zullen worden tijdens deze interessante thema bijeenkomst.

De bijeenkomst wordt gehouden in Dienstencentrum De Sfinx, in de grote zaal. Inloop vanaf half twee, start bijeenkomst 14.00 uur. De toegang is gratis. Ook niet-leden van de Ouderenbonden zijn van harte welkom, ook dan is de toegang gratis.