De Ouderenbonden organiseren themabijeenkomst ‘Wonen voor Senioren’
1 november 2019
Wie is jouw clubheld van het jaar!?
1 november 2019
Show all

 “Laagdrempelig en Belevingsgericht  leren over Dementie” 

Alzheimer Café Zeewolde organiseert op twee datums een bijeenkomst voor mantelzorgers die met Dementie te maken hebben samen met Gerdien Top van “Top voor Dementie”.

Tijdens de bijeenkomst krijgt men een inkijkje in het brein en het geheugen bij dementie,  krijgt men praktische tips over omgaan met naasten met dementie, én er is aandacht voor de impact van het mantelzorgen op de  gezondheid.
Gerdien Top is afgestudeerd Maatschappelijk Werker en vanaf 2018 zelfstandig ondernemer. Gerdien heeft een jarenlange ervaring in de ouderenzorg o.a. in de functies casemanager dementie en verpleegkundige in de psychiatrie.

De training wordt kosteloos aangeboden door Alzheimer Café Zeewolde. Dinsdag 12 november in de Meermin, Kerkplein 20,  en donderdag 28 november in Buitendijk aan de Terp.  De Casemanager Dementie van Coloriet, Icare en Allerzorg verzorgen de uitnodigingen.