“Laagdrempelig en Belevingsgericht  leren over Dementie” 
1 november 2019
Dag van de Mantelzorg in Zeewolde 8 november 2019
6 november 2019
Show all

Wie is jouw clubheld van het jaar!?

De verkiezing ‘Clubheld van het Jaar’ is van start gegaan in de gemeente Zeewolde!

Het geven van trainingen, bardiensten draaien, administratieve taken of het wassen van de teamshirts, niks is te veel voor de clubheld. Elke club heeft er wel één rondlopen: de vrijwilliger die zich moeiteloos inzet en onmisbaar is voor de club.

Ook dit jaar wil het AD in samenwerking met Rabobank, NOC*NSF, Kunstbende en LKCA de sport- en cultuurclubs van de gemeente Zeewolde een podium bieden en de clubhelden in het zonnetje zetten. Vanaf heden kan iedereen in de gemeente Zeewolde zijn of haar clubheld nomineren voor de titel ‘Clubheld van het Jaar 2019’!

Hoe je dat moet doen? Ga naar www.clubheldvanhetjaar.nl en vul daar de naam van jouw clubheld in!