Wie is jouw clubheld van het jaar!?
1 november 2019
Concert Het Levenslied 21 november 2019
12 november 2019
Show all

Dag van de Mantelzorg in Zeewolde 8 november 2019

Ook dit jaar is er vanuit de gemeente naast het Mantelzorgcompliment weer een Dag van de Mantelzorg georganiseerd. U kon zich hiervoor opgeven tot 15 oktober jl. Als u zich heeft opgegeven, dan heeft u inmiddels via de mail of post een brief met het programma gekregen.
De Dag van de Mantelzorg wordt dit jaar gehouden op vrijdag 8 november a.s. in The Lux aan het Raadhuisplein, alwaar u wordt verwacht tussen 17.00 – 17.30 uur.
Alleen met de uitnodiging heeft u toegang.
Heeft u zich opgegeven voor de Dag van de Mantelzorg, en op dinsdag 5 november nog geen uitnodiging per post of mail ontvangen, wilt u dan zo snel mogelijk contact opnemen met Jolanda Aarssen, j.aarssen@zeewolde.nl, of 06 – 32452728.

Voor het Mantelzorgcompliment kon u zich dit jaar opgeven tot 15 oktober jl. Na de aanmelding heeft er een controle plaatsgevonden en als u er inderdaad voor in aanmerking komt, dan heeft u een brief ontvangen waarin staat dat het mantelzorgcompliment wordt toegekend. In de maand november vindt de uitbetaling plaats.  Heeft u op 30 november 2019 nog geen uitbetaling ontvangen, neemt u dan contact op met Jolanda Aarssen, j.aarssen@zeewolde.nl en vermeld hierbij onder welke naam u staat ingeschreven en het IBANnummer waarop het bedrag overgemaakt kon worden, zodat wij het kunnen nakijken.

Elk jaar opnieuw dient u zich aan te melden, voor het mantelzorgcompliment, voor de DAG van de Mantelzorg en ook jonge mantelzorgers kunnen zich inschrijven.
In de Actueel leest u wanneer de inschrijvingen voor volgend jaar weer beginnen en vindt u ook verdere informatie over het aanvragen.