Concert Het Levenslied 21 november 2019
12 november 2019
Speciaal voor senioren organiseren OV-ambassadeurs een proefreis en een inloopspreekuur in Zeewolde
26 november 2019
Show all

NLdoet 2020

Stichtingen, (sport)verenigingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties opgelet! De grootste vrijwilligersactie van Nederland komt er weer aan! Dit is uw kans om een grote klus te klaren en ook nog eens (maximaal) €350,- daarvoor te krijgen. Hoe? Doe mee met NLdoet op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020. Knap het speelplein of de kantine op, neem ouderen mee voor een wandeling en een gezellig kopje koffie of pak het natuurgebied aan bij u in de buurt! Op deze manier kunt u tegelijkertijd uw organisatie promoten én wellicht nieuwe vrijwilligers werven.

Meedoen is eenvoudig. Ga naar www.nldoet.nl en meld gratis uw klus aan! De klus verschijnt vervolgens op deze website van NLdoet. Zo bent u zichtbaar en kunnen belangstellende vrijwilligers uit de omgeving zich ook digitaal aanmelden voor uw klus. Daarnaast is het slim om een berichtje hiervan, samen met de link van uw aangemelde klus, op uw website, facebookpagina of in uw e-mailnieuwsbrief te plaatsen. Zo laat u iedereen in uw omgeving weten dat u meedoet en dat u vrijwilligers zoekt!

Tot en met 31 januari 2020 is het mogelijk om een financiële bijdrage (maximaal €350,-) aan te vragen voor uw NLdoet 2020 klus. Op de website van NLdoet staat aan welke criteria uw klus moet voldoen om in aanmerking te komen. Wees er dus snel bij, want OP=OP!

Heeft u als (sport)vereniging of maatschappelijke organisatie plannen om mee te doen met NLdoet? Wilt u overleggen over de mogelijkheden of bent u op zoek naar inspiratie? Neem dan contact op via r.vanittersum@zeewolde.nl of 06-32452763.