Meetup Moeder aan de Lijn
21 februari 2020
Ervaar het openbaar vervoer!
27 februari 2020
Show all

DE GROOTSTE VRIJWILLIGERSACTIE VAN NEDERLAND

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Vind een NLdoet klus in jouw buurt!

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Hopelijk heb je zo’n leuke dag gehad tijdens NLdoet dat je vaker vrijwilligerswerk wilt doen. Dit kan via www.zeewoldevoorelkaar.nl Hier vind je het grootste aanbod van vrijwilligerswerk in Zeewolde. Van maatschappelijke organisaties tot mensen in jouw buurt.

Zeewoldevoorelkaar biedt jou de mogelijkheid dingen te veranderen die jij belangrijk vindt in de wereld. Een ander helpen is leuk, inspirerend en iets om heel erg trots op te zijn.

Bekijk alle vrijwilligersvacatures