In de wijk!
12 juni 2020
Cultuur en Sportmanifestatie 2020 wordt live event!
4 augustus 2020
Show all

Help jij graag mensen, en heb je regelmatig wel wat tijd over? Dan zoeken we jou!

Mensen die zich in willen zetten op het moment dat de mantelzorger even rust nodig heeft. Voor een dagdeel, een middag, een avond, een hele dag, nacht… Dit ga je niet alleen doen, dit doe je als team van vrijwilligers.

Als mantelzorger ben je, zeker nu in Coronatijd, 7 x 24 uur met je naaste bezig waar je voor zorgt. Uiteraard doet elke mantelzorger dit met liefde en plezier, maar zeker nu in deze rare Coronatijd lijkt er haast geen ontsnappen mogelijk. Dit klinkt misschien raar. Maar normaal gesproken gaat de naaste van de mantelzorger mogelijk naar de dagbesteding of komt er professionele hulp, of vrienden die een handje komen helpen zodat de mantelzorger de deur eens uit kan, even weg van alle zorgen. Al is het maar een blokje omlopen. Nu in deze tijd gaat dit niet zo gemakkelijk. En wat we merken is dat er mantelzorgers zijn die er echt helemaal doorheen zitten. Die het echt heel hard nodig hebben om er even tussenuit te gaan. Dit kan een middag zijn, of een dagje, maar sommigen hebben het nodig om er een weekje of een paar dagen tussen uit te gaan.

 

Hoe mooi zou het zijn, als we dan een team van vrijwillige mensen zouden hebben die er samen de schouders onder kunnen zetten. Die zeggen: wij vullen de tijd dat de mantelzorger weg is met zijn allen op, zodat de mantelzorger met een gerust hard de deur uit kan om bij te tanken.

Spreekt dit jou aan en heb je regelmatig tijd? Bel dan voor informatie of een afspraak met Jolanda Aarssen op 06-32452728 (werkdagen di- do-vrij van 10.00-16.00 uur), of mail naar j.aarssen@zeewolde.nl