Help jij graag mensen, en heb je regelmatig wel wat tijd over? Dan zoeken we jou!
12 juni 2020
Zomerprogramma in de wijk van ‘ZEEWOLDE VOOR ELKAAR’
4 augustus 2020
Show all

Cultuur en Sportmanifestatie 2020 wordt live event!

De Cultuur en Sportmanifestatie wordt dit jaar opgenomen in een tof livestream event: ‘Zeewolde voor en met elkaar’! Dit event is een samenwerking tussen de winkeliersvereniging, bedrijfskring, de Lokale Omroep Zeewolde en Welzijn Zeewolde en zal plaatsvinden op vrijdagavond 11 september. Het wordt een programma vol met vermaak van jong tot oud, waarbij iedereen aan kan haken van show tot goede doelen en van shopping tot cultuur en sport.

Het programma wordt uitgezonden via de Lokale Omroep Zeewolde en is te volgen op verschillende terrassen en pleinen van horeca- en centrumondernemers. Ook thuis of tijdens een gezellig buurt-BBQ is het mogelijk dit programma te volgen op internet en/of via de kabel.

Meedoen is eenvoudig!
Stuur jouw filmpje met presentatie, challenge en/of activiteit van jouw organisatie en/of vereniging vóór 21 augustus op naar redactie@lokaleomroepzeewolde.nl en je bent 11 september terug te zien op het grote scherm!

Ideeën, tips of inspiratie nodig?
Neem dan gerust contact op met Wenda Westerhuis via secretariaat@vcz-zeewolde.nl
Let op: Wanneer je een filmpje maakt met je telefoon moet deze ‘liggend’ worden opgenomen.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen Renate Vos – van Ittersum van het team Zeewoldevoorelkaar, onderdeel van Welzijn Zeewolde via 036-5224655 of mail naar info@zeewoldevoorelkaar.nl