Cultuur en Sportmanifestatie 2020 wordt live event!
4 augustus 2020
Zomerprogramma in de Sfinx
4 augustus 2020
Show all

Zomerprogramma in de wijk van ‘ZEEWOLDE VOOR ELKAAR’

Je vervelen in de zomervakantie of uitslapen tot 13.00 uur omdat je niets te doen hebt?
Dankzij het ZOMERPROGRAMMA is dat niet nodig! Het zomerprogramma is een initiatief van o.a. Sport & Cultuur Zeewolde, Grenzeloos bewegen en Welzijn Zeewolde. De activiteiten zullen plaats vinden op de sportaccommodaties, waarbij de tent op het Kluunpark een belangrijke rol zal vervullen, bij de Sfinx en op locaties elders in Zeewolde.

Elke donderdag in de zomervakantie staat  ‘ZEEWOLDE VOOR ELKAAR’ van 10.00-12.00 uur in een wijk. In samenwerking met de buurtsportcoach en de cultuurmakelaar van Verbeelding&Co is een afwisselend programma met sportieve en creatieve activiteiten voor jong en oud samengesteld. Zo kun je mee doen met een muziekworkshop die gegeven wordt door Noortje Huiskens van Sebastian Muziekonderricht of je gaat creatief aan de slag onder leiding van Petra Wiebenga. Ook zijn er sportieve spelactiviteiten die begeleid worden door de buurtsportcoach en kun je genieten van een lekker kopje koffie aangeboden door het team van Zeewoldevoorelkaar. Houd jouw speelveld dus in de gaten en doe ook mee! Deelname in de wijk is gratis en je hoeft je van tevoren niet aan te melden.

Data en locaties bakfiets
Donderdag 23 juli: Zuid – Speelveld aan de Citroenvlinder
Donderdag 30 juli: Horsterveld – Speelveld aan de Doorsteek
Donderdag 6 augustus: Polderwijk – Speelveld aan de kwartiermakerlaan tegenover de Kaleidoscoop.
Donderdag 13 augustus: Centrum – Speelveld aan de Oostergo
Donderdag 20 augustus: Polderwijk – Plein aan de Teylingen
Donderdag 27 augustus: Zuid – Strandweg, afsluiter op/bij het strand
*Tijdens slecht weer zijn we te vinden in de tent op het Kluunpark.

Naast deze activiteit in de wijk, is er een interactief programma op het Kluunpark en organiseren verenigingen op de eigen locatie activiteiten. Kijk daarvoor op: www.sportencultuurzeewolde.nl