Team Welzijn Zeewolde wenst u een goede start in 2021!
6 januari 2021
Telefonisch spreekuur voor vragen over het OV
6 januari 2021
Show all

2021: JAAR VAN DE VRIJWILLIGER!

2021 is benoemd tot het jaar van de vrijwilliger en ook in Zeewolde gaan we dit vieren. Doe jij ook mee? Wat je ook doet, impact maak je met vrijwilligerswerk sowieso. En daarmee maken we samen Zeewolde. Aangezien jij dit leest, is de kans groot dat je ook vrijwilligerswerk doet of overweegt.

Wil je graag iets betekenen? Meld je dan aan op www.zeewoldevoorelkaar.nl en kijk wat jij kunt doen! Er staan nog verschillende hulpvragen open. Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar info@zeewoldevoorelkaar.nl. Bellen kan natuurlijk ook via 036-5224655. In de loop van het jaar organiseren wij met het team van Zeewoldevoorelkaar verschillende toffe events en acties. Dus houdt ons in de gaten of volg ons via facebook of instagram.