Meermin en Eclips blijven gesloten
18 januari 2021
NLdoet 12 en 13 maart uitgesteld!
18 januari 2021
Show all

Verhalenvertellers gezocht!

 

Doe jij mooi vrijwilligerswerk of ken jij die ene vrijwilliger die wij echt in het zonnetje zouden moeten zetten? Voor de campagne Mensen Maken Nederland zoeken we lokale vrijwilligers die iets moois voor een ander betekend hebben om anderen te inspireren ook af en toe iets voor een ander te doen. Maak jij Zeewolde mooier, leuker, diervriendelijker, vrolijker, gezelliger, inclusiever, leesvaardiger, slimmer, mooier of sportiever? Dan komen we graag met jou in contact.

Stuur een berichtje met jouw naam, email en telefoonnummer naar info@zeewoldevoorelkaar en wie weet word jij wel geïnterviewd en komt jouw verhaal op onze website, de website van Mensen maken Nederland of onze social media!