Lionsclub Zeewolde steunt het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zeewolde
6 april 2021
Tip Top Tuinen Maand!
24 april 2021
Show all

Kunst door de Brievenbus

Het is alweer drie weken geleden dat wij met ons team langs de deuren zijn gegaan voor de actie; ‘Kunst door de brievenbus’📬.
En wat een enthousiasme! Inmiddels krijgen wij heel wat mooie kunstwerken terug via de e-mail via onze brievenbus of in het Vraaghuis binnen!
🎨Zo schilderde Stephanie een tak van een Japanse Esdoorn met een groepje kleine staartmeesjes als haar lievelingsdier en een platte Wayang pop die zij had meegenomen uit Indonesie, wat haar deed denken aan de prachtige reizen die zij in het verleden heeft gemaakt.
🎨Tekende Sietske Het café het Haventje wat zij ziet als ze door haar raam naar buiten kijkt en een lekker taartje van Bakker Bart wat voor haar stond op tafel.
🎨En liet Anneke weten niet zo creatief te zijn, maar toch een poging heeft gewaagd voor ons, waar zij haar creatieve geest heeft laten gaan.
Zijn ze niet prachtig?😊
Er zijn nog een aantal pakketten over! Dus ben jij nou ook z’n creatieveling en wil jij ook lekker creatief aan de slag? Laat het ons dan weten via een PB 📩
Met alle verzamelde ‘kunst’ is het idee om een expositie samen te stellen. Zo brengen we met elkaar deze bijzondere tijd letterlijk ‘in kaart’. Meer weten over deze actie? Houd dan de #ZeewoldeActueel of onze socials in de gaten!
#Corona #Creatievezeewoldenaren #Welzijnindewijk #Verbeelding&Co #Levant #WelzijnZeewolde #Zeewoldeactueel #GemZeewolde #Zeewolde