Jongerenwerker Lars Oostland zit vol met plannen voor de jeugd in Zeewolde
3 mei 2021
Hulplijn Welzijn Zeewolde ook voor luisterend oor!
12 mei 2021
Show all

10 TUIN VRIJWILLIGERS KRIJGEN GRATIS PLANTJE EN BLOEMENZAADJES!

 

De maand april stond in teken van de ‘tuinvrijwilligers’. Met onze actie Tip Top Tuinen maand i.s.m. Tuincentrum de Oosteinde wilden wij samen graag zoveel mogelijk inwoners enthousiasmeren om tuinen op te knappen van mensen die dit zelf niet meer zo makkelijk kunnen. In totaal zijn er door deze actie deze maand 15 tuinen opgeknapt door 10 enthousiaste vrijwilligers! Eén van hen heeft zelfs 4 tuinen op zijn naam staan! Daar word je toch blij van! Via deze weg willen we deze enthousiastelingen nogmaals hartelijk danken voor hun inzet!

Ben jij ook iemand met groene vingers en heb je nog wel een paar uurtjes over? Laat het ons dan weten! Wij kunnen nog altijd versterking gebruiken! Meld je vandaag nog aan op www.zeewoldevoorelkaar.nl of bel naar 036-5224655.