Hulplijn Welzijn Zeewolde ook voor luisterend oor!
12 mei 2021
LET OP: Laatste webinars over de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen
12 mei 2021
Show all

Een dagje ‘uit’ en tegelijk iets betekenen in Zeewolde?

Op 28 en 29 mei is het weer NLdoet. Heb jij je al aangemeld voor dé grootste landelijke vrijwilligersactie? In Zeewolde zijn verschillende organisaties tijdens deze dagen (weer) op zoek naar inwoners die zich voor een paar uur willen inzetten voor een specifieke klus of ontmoeting. Doe mee!

Blij met iedereen
Je maakt anderen blij als jij je wilt inzetten of de handen uit de mouwen wilt steken, al is het voor een paar uur. Je kunt individueel meedoen en/of als groep een klus ‘adopteren’. Ook bedrijven dagen wij graag uit voor een mooi klus! NLdoet biedt namelijk de mogelijkheid voor een leuke teambuildingsactiviteit die past bij maatschappelijk betrokken ondernemen en onze bedrijvenchallenge! Zonder extra kosten en met veel publiciteit.

Coronaproof klussen in Zeewolde
Gelukkig zijn er vele manieren om op 1,5 meter afstand iets voor iemand te betekenen. Heerlijk in de buitenlucht. Denk aan schilderwerkzaamheden, schoolpleinen pimpen, of het opknappen en schoonmaken van clubgebouwen etc.

Aanmelden
Voor meer informatie over deze en andere klussen ga naar: www.nldoet.nl Inschrijven op een klus kan rechtstreeks op deze site!

Komt het je dit keer niet uit, maar wil je graag op een ander moment iets betekenen? Kijk dan eens op de website van ‘Zeewoldevoorelkaar’. Daar kun je het hele jaar door vraag en aanbod voor (teambuildings)klussen vinden.

Zeewoldevoorelkaar
Kerkplein 20
(t) 036-5224655
(e) info@zeewoldevoorelkaar.nl
(w) www.zeewoldevoorelkaar.nl