10 TUIN VRIJWILLIGERS KRIJGEN GRATIS PLANTJE EN BLOEMENZAADJES!
12 mei 2021
Een dagje ‘uit’ en tegelijk iets betekenen in Zeewolde?
12 mei 2021
Show all

Hulplijn Welzijn Zeewolde ook voor luisterend oor!

Hoewel het e.e.a. weer is geopend, zijn we nog lang niet uit de crisis en is en blijft hulp nodig! Ook in de toekomst.
Daarom blijven wij vanuit Welzijn Zeewolde de oproep herhalen. Heeft u ze al zien staan in Zeewolde?

Als de muren op je af komen……
Komen de muren ook op u af? Hebt u ook zo’n behoefte aan een praatje?
Corona duurt en duurt en de versoepelingen worden steeds maar uitgesteld. We kunnen ons voorstellen dat u het echt beu bent om alleen maar thuis in uw eigen huiskamer te zitten en zo weinig mensen kan spreken. Dat u graag andere mensen zou willen ontmoeten, samen met iemand een kopje koffie/thee wil drinken. Of gewoon uw verhaal eens kwijt kunt bij iemand die gewoon naar u luistert. Dat kan! Bel met de Hulplijn van Welzijn Zeewolde, en vertel waar u behoefte aan heeft, dan luisteren wij en zoeken wij samen met u hoe we u kunnen helpen.

036 – 522 46 55 van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 – 16.00uur

Mocht u iemand tegen komen waarvan u denkt dat die persoon wel wat ondersteuning kan gebruiken of behoefte heeft om eens met iemand te praten, wijs ze dan op ons nummer of vraag of je haar of hem mag aanmelden, dan nemen wij contact op met de aangemelde mevrouw of meneer en kijken we samen wat we kunnen doen om u te ondersteunen.
Uiteraard doen we dat niet alleen als Welzijn, hierin werken we nauw samen met de FlevoMeer Bibliotheek en met MDF. Vanuit Welzijn zorgen we dat de vraag het beste antwoord krijgt.

Bel 036-5224655 of kijk eens op www.zeewoldevoorelkaar.nl We helpen u graag op weg.