Een dagje ‘uit’ en tegelijk iets betekenen in Zeewolde?
12 mei 2021
Open Tafel weer van start!
21 mei 2021
Show all

LET OP: Laatste webinars over de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen

 

Op 1 juli moeten alle verenigingen en stichtingen voldoen aan de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR). Ben jij bestuurslid van een vereniging of stichting in Zeewolde en wil je weten wat de gevolgen van de WBTR voor jouw vereniging of stichting zijn? Of hoe jullie zo simpel mogelijk, maar toch juridisch gedekt aan deze wet kunnen voldoen? Volg dan nog snel even één van de laatste (extra) webinars die gepland staan. Zij bespreken hier deze twee belangrijkste vragen. Deelname is kosteloos, maar je moet je wel aanmelden. Kijk voor meer informatie, aanmelden, tijden en data op www.zeewoldevoorelkaar.nl/webinar-wbtr