LET OP: Laatste webinars over de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen
12 mei 2021
OZOverbindzorg
21 mei 2021
Show all

Open Tafel weer van start!

Donderdag 20 mei is sinds lange tijd de Open Tafel weer van start gegaan.
Het was de eerste avond, sinds vorig jaar maart dat we in Nederland volledig in lockdown gingen, dat er weer samen gegeten is. Echter wel in aangepaste vorm en met in achtneming van de corona maatregelen. Zo is er een maximaal aantal gasten dat is toegestaan en wordt er voorlopig alleen nog maar op de donderdag gekookt en gegeten.

Om alle gasten aan de beurt te laten komen, worden de gasten vanuit Welzijn gebeld en uitgenodigd. Zo voorkomen we dat iemand 2x achter elkaar kan komen eten en andere gasten niet aan de beurt zouden kunnen komen. U als gast hoeft dus niet zelf te gaan bellen, u wordt gebeld, op dinsdagochtend met de vraag of u op de donderdag mee kan eten. Dit geldt dus ook voor de gasten van de dinsdag. Ook zij worden uitgenodigd om voorlopig op een donderdag mee te eten. Aangezien er 60 gasten bij ons ingeschreven staan, kan het dus even duren eer u aan de beurt bent.

De eerste gasten van donderdagavond waren ontzettend blij en reageerden enthousiast “we hoeven niet eens te eten, het is al zo fijn om elkaar weer te zien” was een van de reacties. Er werd dan ook best nog even nagetafeld. De vrijwilligers waren blij dat zij zich weer konden inzetten voor onze kwetsbare, eenzame ouderen.