Lokaal aanspreekpunt Jeugdfonds Zeewolde
14 juni 2021
Wandelen voor mantelzorgers is van start gegaan!
14 september 2021
Show all

Zomerweken Zeewolde!

 

Zin in de zomer? Samen met aanbieders uit de sector sport en cultuur wordt er weer hard gewerkt aan een bruisend zomerprogramma. Stilzitten of vervelen is niet nodig. Van peuter tot ouderen, van volwassen tot pubers. Als het aan de aanbieders ligt komt iedereen aan bod.

De Zomerweken zijn een initiatief van o.a. Sport & Cultuur Zeewolde, Grenzeloos Bewegen en Welzijn Zeewolde. Het programma combineert bestaand aanbod met nieuwe initiatieven en samenwerkingen. Van sportactiviteiten, muziek en knutselen, tot en met een pannenkoeken dag voor ouderen. Kom ook en geniet van een heerlijke zomer! Klik hier voor het actuele programma en meer informatie.

Meehelpen als vrijwilliger?
Bij activiteiten, zoals koffie te schenken, opbouw, schminken of iets anders? Het team van Zeewoldevoorelkaar zet je graag in. Kijk op www.zeewoldevoorelkaar.nl of stuur direct een e-mail naar info@zeewoldevoorelkaar.nl.