Wandelen voor mantelzorgers is van start gegaan!
14 september 2021
Kunstmarkt Welzijn Zeewolde
16 september 2021
Show all

Feestweek Welzijn Zeewolde

Om het nieuwe seizoen te vieren organiseert Welzijn Zeewolde samen met diverse partners in de week van 18 t/m 24 september een feestweek met allerlei verschillende activiteiten. De aftrap vindt plaats op zaterdag 18 september met een kunstmarkt op het Kerkplein, op woensdag en donderdag resp. sport en spel voor jong en oud en jeugd- en jongerenactiviteiten, de feestelijke opening van het Jeugd- en jongerencentrum de Eclips en als afsluiting van de week een seniorendag op vrijdag 24 september.

Een feestweek als opening van het seizoen om te vieren dat we weer kunnen opstarten met verschillende activiteiten. We zijn vooral blij dat er weer wat meer kan, we elkaar weer kunnen gaan ontmoeten, we weer kunnen deelnemen aan activiteiten en het normale leven weer een beetje kan worden opgepakt en uiteraard met in achtneming van de coronamaatregelen.

Enorm verheugd zijn we met de komst van onze Jeugd- en Jongerenwerker Lars Oostland en zijn collega Andries van Essen. Lars heeft met veel enthousiasme en inzet de Eclips heringericht om er een bloeiend jeugd- en jongerencentrum van te maken, waar jongeren terecht kunnen voor vragen, informatie en activiteiten.

Wij wensen iedereen een prachtig nieuw sportief, cultureel en maatschappelijk seizoen 2021/2022 en hopen u te kunnen ontmoeten tijdens een van de activiteiten.