Activiteiten voor jeugd tijdens Kerstvakantie
22 december 2021
Kom jij naar onze koffietafel?
24 februari 2022
Show all

NLdoet 2022

Een dagje ‘uit’ en tegelijk iets betekenen?
Vrijdag 11 en zaterdag 12 maart is het weekend van NLdoet, dé grote landelijke vrijwilligersactie. In Zeewolde zijn 10 organisaties tijdens deze dagen op zoek naar inwoners die zich voor een paar uur willen inzetten voor een specifieke klus of ontmoeting. Helpt u mee?

Blij met iedereen

U maakt anderen blij als u zich wilt inzetten of de handen uit de mouwen wilt steken, al is het voor een paar uur. U kunt individueel meedoen en/of als groep een klus ‘adopteren’.
Ook bedrijven zijn van harte welkom. NLdoet biedt namelijk de mogelijkheid voor een leuke teambuildingsactiviteit die past bij maatschappelijk betrokken ondernemen. Zonder extra kosten en met veel publiciteit.
Het team Zeewoldevoorelkaar van Welzijn Zeewolde hoopt ook dit jaar weer op veel enthousiaste inwoners die zich voor de NLdoet-klussen willen inzetten. Jong en oud, iedereen is welkom! En let op, meedoen aan NLdoet kan soms ook meetellen voor je maatschappelijke stage.

Klussen Zeewolde

De klussen zijn ook dit jaar weer gevarieerd van karakter. Er is bijvoorbeeld keuze uit diverse ‘buiten’ klussen. Denk aan schilderwerkzaamheden, schoolpleinen of aan de slag in de boogaard bij een dagbesteding voor ouderen.
Liever een ‘binnen’ klus doen? Ook dat kan. Denk hierbij aan schilder- en onderhoudswerkzaamheden in gebouwen, opknappen van een studioruimte of een gezellige high tea en koffieochtend voor inwoners uit Zeewolde.

 

Meldt u aan
Voor meer informatie over deze en andere klussen ga naar: www.nldoet.nl. Inschrijven op een klus kan rechtstreeks op deze site!

Natuurlijk kunt u zich ook aanmelden in eigen dorp bij het team van Zeewoldevoorelkaar van Welzijn Zeewolde via 036-5224655 of info@zeewoldevoorelkaar.nl.