Veilig en gezond blijven fietsen?
15 augustus 2022
Week tegen Eenzaamheid Activiteitenkalender
26 september 2022
Show all

Nog even vakantie…

 

Nog even vakantie …
Het is nog even vakantie in Zeewolde, een aantal collega’s genieten nog van een paar welverdiende weken en een aantal collega’s gaan deze week weer beginnen. Activiteiten worden weer opgestart, het nieuwe seizoen doet zijn intrede. Benieuwd naar wat er zoal te doen is? U kunt tijdens werkdagen van ma t/m vrij van 10.00 – 12.00 uur in de Meermin terecht. Er is elke dag een medewerker van Welzijn aanwezig die u wegwijs kan maken op het gebied van o.a. vrijwilligerswerk, mantelzorg, activiteiten, maatjes en ouderenwerk. Samen met u kijken we naar wat mogelijk is.

Loop gerust eens binnen in de Meermin aan het Kerkplein 20 op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 12.00 uur. Lukt het niet om langs te komen? U kunt ons bereiken via 036 522 4655 of stuur een mail naar welzijn@zeewolde.nl.