Cultuur en Sportmanifestatie 2020 wordt live event!

De Cultuur en Sportmanifestatie wordt dit jaar opgenomen in een tof livestream event: ‘Zeewolde voor en met elkaar’! Dit event is een samenwerking tussen de winkeliersvereniging, bedrijfskring, de Lokale Omroep Zeewolde en Welzijn Zeewolde en zal plaatsvinden op vrijdagavond 11 september. Het wordt een programma vol met vermaak van jong tot oud, waarbij iedereen aan kan haken van show tot goede doelen en van shopping tot cultuur en sport.

Het programma wordt uitgezonden via de Lokale Omroep Zeewolde en is te volgen op verschillende terrassen en pleinen van horeca- en centrumondernemers. Ook thuis of tijdens een gezellig buurt-BBQ is het mogelijk dit programma te volgen op internet en/of via de kabel.

Meedoen is eenvoudig!
Stuur jouw filmpje met presentatie, challenge en/of activiteit van jouw organisatie en/of vereniging vóór 21 augustus op naar redactie@lokaleomroepzeewolde.nl en je bent 11 september terug te zien op het grote scherm!

Ideeën, tips of inspiratie nodig?
Neem dan gerust contact op met Wenda Westerhuis via secretariaat@vcz-zeewolde.nl
Let op: Wanneer je een filmpje maakt met je telefoon moet deze ‘liggend’ worden opgenomen.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen Renate Vos – van Ittersum van het team Zeewoldevoorelkaar, onderdeel van Welzijn Zeewolde via 036-5224655 of mail naar info@zeewoldevoorelkaar.nl

De Cultuur- en Sportmanifestatie ‘ Vrienden van Zeewolde Life’ was een mega succes!

Langs deze weg bedankt Welzijn Zeewolde iedereen die heeft meegewerkt aan en het laten slagen van de 18e editie van de Cultuur- en Sportmanifestatie ‘ Vrienden van Zeewolde Life’ .

We bedanken alle deelnemers die hebben meegedaan aan een succesvolle Cultuur- en Sportmanifestatie 2019 met hun prachtig ingerichte kramen, demonstraties en de uitvoeringen en voorstellingen op het podium:
Algemene Muziek Vereniging Zeewolde, Atelier Kunst en Meer, Badminton Club Zeewally, Balletschool Zeewolde, Bureau Gelijke Behandeling Flevoland, Coloriet,
Dansschool UDX, Ellen Buchwaldt Even Buiten, Grenzeloos Bewegen Zeewolde, Hockeyclub Zeewolde, HZ&PC De Woelwaters, Inside Out Sports, KBO Afd. Zeewolde en PCOB, Kreatieve Handen, KV Wolderwijd, Lokale Omroep Zeewolde, Muziek- en Showkorps Blue Seals, Muziekplaza Zeewolde, Muziekschool Zeewolde, Open Haven, Pianoschool Zeewolde, Pieten on Tour, Pop & Rock Koor Zeewolde, Purusha, Rode Kruis afd. Zeewolde, Sebastian Muziekonderricht, Speelotheek Ketelbinkie, Sportarts Zimmermann, Stichting De Verbeelding, Stichting Zeewolde Live, Vrouwenkoor Le Madre Cantano, Way2move Zeewolde, Welzijn Zeewolde, Zeewolde Atletiek, Zinnige Inspirationele Beurzen.

Verder willen we de volgende personen en ondernemers bedanken voor het mede mogelijk maken van een fantastische Cultuur- en Sportmanifestatie 2019:
Wethouder Egge Jan de Jonge, Q-AV Muziek en Geluid, Power Sound Podium, Verhoef Verhuur Service kramen, Bloomfields voor onze huisbloem en boeketten, Bakker Bart voor de smakelijke stokbroden, Vitamientje voor de lekkere appels en de ingrediënten voor de overheerlijke soep gemaakt door Guusta Veelbehr en Fadi Eskander, Truus Visser en Erik Wallenburg vastleggen hele dag op foto, Lokale Omroep Zeewolde, Zeewolde Actueel, BlikopZeewolde voor hun berichtgeving, Gemeente Zeewolde verstrekken vergunning, EHBO-post Rode Kruis Afd. Zeewolde, Holwerda Direct, DrukmetPrint voor het drukwerk, Bodeko bedrukken shirts, Hobby-Time verstrekken stroom. Verder iedereen die op zijn of haar manier heeft bijgedragen aan de Cultuur- en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’ .

Cultuur- en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’ 2019!

Zaterdag 14 september 2019 wordt de Cultuur- en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’ gehouden. Clubs, verenigingen en organisaties uit Zeewolde, maar ook een aantal daarbuiten, hebben zich weer massaal aangemeld om deel te nemen aan deze 18e editie. Om precies te zijn 36 deelnemers, waarvan een overzicht hieronder te vinden is.

De opening wordt gedaan door wethouder Cultuur, Egge Jan de Jonge, waarna het podiumprogramma zal worden gestart met een optreden van de Algemene Muziek Vereniging Zeewolde. We hebben een fantastisch programma, waarvan u in de bijlage het programma vindt. Ook wordt dit jaar weer de Creabeurs in Open Haven gehouden met de populaire Torenklim. Bij een enkele klim zal het carillon worden gedemonstreerd. Het podiumprogramma wordt dit jaar afgesloten met een carillonconcert van beiaardier Lydia Zwart.

Al sinds jaar en dag is de Cultuur- en Sportmanifestatie, in de volksmond ook wel Cultuurmarkt genoemd, hét evenement waar men laat zien dat je met elkaar en met de inzet van talent verder komt. De deelnemers aan de Cultuur- en Sportmanifestatie laten zich van hun beste kant zien, spannen zich in er iets leuks van te maken, op te vallen en voor de inwoners van Zeewolde iets te betekenen. De een doet dat met een professioneel ingerichte kraam, de ander laat op het podium zien wat hij/zij in huis heeft.

Bent u ook benieuwd wat er allemaal te beleven valt en mogelijk is op het gebied van cultuur, sport en maatschappelijke betrokkenheid in Zeewolde? Kom dan naar het centrum van Zeewolde op zaterdag 14 september van 11.00 – 16.00 uur! U bent van harte welkom op de 18e editie van de Cultuur- en Sportmanifestatie in het hart van Zeewolde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Club Vrienden van Zeewolde Life groeit gestaag!

 

Men heeft massaal gereageerd op de oproep deel te nemen, waaronder vele bekende, maar ook een aantal nieuwkomers. Inmiddels is het podiumprogramma helemaal vol, maar er kan nog wel een kraam worden gehuurd. Inschrijving is mogelijk tot 31 augustus. Je kunt het inschrijfformulier vinden op de website van Welzijn Zeewolde onder de button Cultuur- en Sportmanifestatie. Tegelijkertijd vindt ook de Crea- en Doebeurs van Open Haven plaats, waar men de welbekende Torenklim aanbiedt. Onder begeleiding van een gids wordt vanaf de toren uitleg gegeven over de opbouw van Zeewolde. Inschrijven kan op 14 september in Open Haven .

Nieuwsgierig naar wie er zoal meedoen: check de button Vrienden van Zeewolde Life.

Vrienden van Zeewolde Life

Op zaterdag 14 september vindt voor de 18e keer de Cultuur- en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’ plaats. Vanaf heden stellen de ‘Vrienden van Zeewolde Life’ zich aan u voor. De aftrap wordt gedaan door Le Madre Cantano.

Lijkt het u leuk om aan het begin van het nieuwe culturele en sportieve seizoen in september uw club, vereniging of organisatie te presenteren aan de Zeewolder bevolking? Doe dan ook mee! Voor informatie kunt u mailen naar m.braun@zeewolde.nl of bel (036) 522 4655.

 

Cultuur en Sportmanifestatie 2019

Zaterdag 14 september 2019 wordt de 18e editie van de Cultuur- en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’ gehouden. Vindt u het leuk om aan het begin van het nieuwe culturele en sportieve seizoen in september uw club, vereniging of organisatie te presenteren aan de Zeewolder bevolking? Geef u dan nu op! Dat kunt u doen d.m.v. een kraam te huren, of een optreden te verzorgen op het podium, of allebei.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Welzijn Zeewolde, (036) 522 4655 of stuur een e-mail naar Marion Braun , m.braun@zeewolde.nl  Het inschrijfformulier vindt u onder de button Inschrijfformulier.