Cultuur- en Sportmanifestatie 2018

Cultuur en Sportmanifestatie 2018

Zaterdag 8 september 2018 wordt de 17e editie van de Cultuur- en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’ gehouden. Vindt u het leuk om aan het begin van het nieuwe culturele en sportieve seizoen in september uw club, vereniging of organisatie te presenteren aan de Zeewolder bevolking? Geef u dan nu op! Dat kunt u doen d.m.v. een kraam te huren, of een optreden te verzorgen op het podium, of allebei.

Cultuur en Sportmanifestatie 2017
Voor informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van Welzijn Zeewolde, (036) 522 4655 of bezoek onze website www.welzijnzeewolde.nl, onder de kop Cultuur- en Sportmanifestatie, waar u ook het inschrijfformulier kunt vinden.

Inschrijfformulier Cultuur&Sportmanifestatie Zeewolde 2018

 

 

 

Kom ook naar de Cultuur- en Sport-manifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life 2017

Zaterdag 9 september 2017 wordt de Cultuur- en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’ gehouden. Clubs, verenigingen en organisaties uit Zeewolde, maar ook een aantal daarbuiten, hebben zich massaal aangemeld om deel te nemen aan deze 16e editie.

Wethouder Rein Zijlstra geeft om 11.00 uur de aftrap voor de Sport- en Cultuurimpuls in Zeewolde. Vanaf dat moment kunnen basisschoolkinderen zich inschrijven via de website www.sportencultuurzeewolde.nl voor verschillende sport- en cultuuractiviteiten. Deze activiteiten staan vermeld in het boekje dat de wethouder op verrassende wijze overhandigt aan de buurtsportcoaches en cultuurmakelaar.

Na de aftrap start ook direct het podiumprogramma met maar liefst 10 optredens met afwisselend muziek, zang, dans en afsluitend de loterij van de Kreatieve Handen. Op de website | Facebook van Welzijn Zeewolde vindt u een overzicht van de deelnemers en het podiumprogramma. DSC05728

Open Haven opent haar deuren op 9 september voor de jaarlijkse Kunst- en Creabeurs. U bent daar van harte welkom!

Onder het motto ‘verbindt en versterkt’, wil organisator Welzijn Zeewolde laten zien dat je met samenwerken en inzetten van talent verder komt. ” De deelnemers aan de Cultuur- en Sportmanifestatie doen altijd erg hun best er iets leuks van te maken, op te vallen en voor de inwoners iets te betekenen. De een doet dat met een professioneel ingerichte kraam, de ander laat op het podium zien wat hij/zij in huis heeft. “Door zichzelf in het zonnetje te zetten, zetten zij niet alleen zichzelf, maar ook Zeewolde op de kaart!”

DSC05707

 

Wij nodigen u van harte uit een kijkje te komen nemen op deze 16e editie van de Cultuur- en Sportmanifestatie in het hart van Zeewolde.

Cultuur- en Sportmanifestatie
‘Vrienden van Zeewolde Life’

Podiumprogramma Cultuur en Sportmanifestatie 9 september 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de afgelopen periode is er een inventarisatie gedaan bij de sport- en cultuurorganisaties in Zeewolde en is er een afwisselend, leuk en breed aanbod tot stand gekomen voor de basisschoolkinderen in Zeewolde! Dit aanbod is nu samengevat in een informatieboekje.
Op zaterdag zal Wethouder Rein Zijlstra bij de aftrap van de Cultuur- en Sportmanifestatie om 11.00 uur het boekje presenteren en het startmoment dat je je kunt inschrijven op de site op een bijzondere manier ‘openen’. We doen dit samen met de Buurtsportcoaches en de Cultuurmakelaar. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom bij dit startmoment!
Tijdens de Cultuur- en Sportmanifestatie organiseert Open Haven een Kunst- en Creabeurs. Op deze beurs zijn diverse artikelen zoals onder andere glaskunst, zijde schilderen, paintdot, kaarsen maken en nog veel meer andere decoratieve voorwerpen te bewonderen.

 —————————————————————————————————————————————–

Cultuur- en Sportmanifestatie 2017
‘Vrienden van Zeewolde Life’

Zoals u deze week heeft kunnen vernemen heeft onze partner de VanZ…totZ…Tocht besloten te stoppen met hun evenement, wat wij zeer betreuren. Gebrek aan vrijwilligers, sponsoring en tijd heeft hen tot dit besluit gedwongen.

De programmering van de Cultuur- en Sportmanifestatie zal zoals we gewend zijn onverminderd en groots uitpakken. De Cultuur en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’ wordt gehouden op zaterdag 9 september 2017. Doet u ook mee?

Voor informatie en uw aanmelding kunt u zich wenden tot het secretariaat van Welzijn Zeewolde, (036) 522 4655.

Inschrijfformulier Cultuur&Sportmanifestatie Zeewolde 2017

Cultuur- en Sportmanifestatie 2017  logo-cultuur-en-sportmanifestatie

‘Vrienden van Zeewolde Life’

Vrijdag 8 en zaterdag 9 september 2017 wordt, als aftrap van het nieuwe seizoen, de Cultuur- en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’ weer georganiseerd door Welzijn Zeewolde. Vrijdag starten de lopers met hun monstertocht bij de VanZ…tot Z…loop. Op zaterdag wordt de Cultuur- en Sportmanifestatie in het centrum gehouden. Een dag vol cultuur, sport en spel, dat door deelnemers en bezoekers aan den lijve kan worden ondervonden.

Doet u mee? Geef u doen op met het inschrijfformulier hieronder!

Inschrijfformulier Cultuur&Sportmanifestatie Zeewolde 2017

 logo-cultuur-en-sportmanifestatielogo-cultuur-en-sportmanifestatielogo-cultuur-en-sportmanifestatielogo-cultuur-en-sportmanifestatie

| 2016 | 2016 | 2016 | 2016 | 2016 | 2016 | 2016 | 2016 | 2016 | 2016 | 2016 | 2016 |

Zonder Vrienden geen Cultuur- en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’!

Langs deze weg bedankt Welzijn Zeewolde iedereen die heeft meegewerkt aan en laten slagen van de 15e editie van de Cultuur- en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’.

Onze partner de VanZ…totZ…, Atletiekvereniging Zeewolde, Even Buiten, Astrid Parijs-Marz, Balletschool Zeewolde, Theater De Kluit, Health Centre Zeewolde, Amy’s Dansstudio, Algemene Muziek Vereniging Zeewolde, UDX Dansschool, Speel-o-theek Ketelbinkie, Sebastian Muziekonderricht, Kreatieve Handen, VMOZ Muziekschool Zeewolde, Stichting De Verbeelding Zeewolde, De Bruijn&Visser Gitaardocenten, Hockeyclub Zeewolde, Gymnastiekvereniging De Zeesterren, Muziek- & Showkorps Blue Seals, Dansstudio Porceletti, Shantykoor Zeewolde, Toon Hermans Huis Zeewolde, Le Madre Cantano, Bureau Gelijke Behandeling Flevoland, Coloriet, Art Xpoze Kunstuitleen, Catrien Art, Atelier Perspectief in 8, Alex Athletics Fight Academy, Watersport Vereniging Zeewolde, Honk- en Softbalclub The Harriers, Touwtrekteam Het Loggertje, Karin Stam Mindfulness, Rode Kruis Zeewolde.

We bedanken de hoofdsponsor van de Cultuur- en Sportmanifestatie, het Prins Bernhard Cultuurfonds. Dankzij hun bijdrage hebben we er een fantastische dag van kunnen maken. Wethouder Rein Zijlstra, de Buurtsportcoaches voor het organiseren en uitvoeren van de Fittest, Duco Bauwens voor zijn workout, Kimberly Fransens voor een sensationeel optreden, Zeewolde Actueel voor het ontwerp en drukken van de poster in de krant en hun berichtgeving, Power Sound voor de podiumwagen, Q-AV die zorgen dat muziek en geluid professioneel worden gebracht, Verhoef Verhuur Service voor de kramen, Bloomfields & Desjardins voor de bloemen , Bakker Bart voor het stokbrood, De Koopman voor de kist appels, Van der Heiden voor de vuilcontainers, Bruna voor het meedenken, Holwerda Drukkerij voor hun ondersteuning, Supermarkt Deen voor de waardebon, team nieuwe bewoners van het AZC voor hun overheerlijke soep, Truus Visser voor de Flashmob en talentfoto’s, Erik Wallenburg voor de talentfoto’s, de Lokale Omroep Zeewolde voor hun interviews en uitzending, BlikopZeewolde voor hun berichtgeving, Gemeente Zeewolde voor het verstrekken van de vergunning. Verder iedereen die op zijn of haar manier heeft bijgedragen aan de Cultuur- en Sportmanifestatie.

logo-cultuur-en-sportmanifestatie

prins-bernhard-cultuurfonds_rgb_logo

Nieuwe logo Welzijn Zeewolde

logo-ztotz

 

 

Over 5 dagen, zaterdag 10 september is het zover: dan is het de beurt aan Stichting Welzijn Zeewolde het nieuwe seizoen knallend in te luiden!

Onder het motto ‘verbindt & versterkt’ laat Welzijn Zeewolde zien dat je door samen te gaan sterker staat! En samen aan de Zeewolder bevolking laat zien wat het Zeewolde Life inhoudt! Het podiumprogramma is dit jaar een sublieme mix van wat Zeewolde te bieden heeft op het gebied van muziek, dans, theater, sport, kunst, cultuur en maatschappelijk engagement! Het kloppend hart van dit evenement is het Kerkplein en vloeit vervolgens uit naar de Marktstraat richting het veld achter het parkeerterrein.
Inmiddels zijn er 34 deelnemers, hebben we 12 optredens en zijn 32 kramen verhuurd.

HET PODIUMPROGRAMMA IS ROND, WERELDS EN IDOLAAT GOED!
We hebben een ludieke opening van werelds formaat, Duco Bauwens probeert het wereldrecord Aerobics voor ouderen te verbreken en een uitsmijter, wij hebben zo’n beetje de primeur waar iedereen nog lang over zal napraten. En we mogen het nu bekend maken:Kimberly030316-205

IDOLS finaliste Kimberly Fransens treedt voor ons op en zoals ze zelf op haar website liet
weten, is ze bijzonder verheugd dit te kunnen doen in het dorp waar ze opgroeide als
kind.

FIT-TEST TIJDENS CULTUUR- EN SPORTMANIFESTATIE

Sport en bewegen kan erg leuk zijn en is ook belangrijk voor uw gezondheid. Dat geldt voor iedereen. Een actieve leefstijl, waarin beweging op welke manier dan ook een plaats inneemt, draagt bij aan het voorkomen van verschillende gezondheidsproblemen. Wilt u weten hoe fit u bent? De buurtsportcoaches van de Gemeente Zeewolde bieden u een gratis fit-test met een beweegadvies op maat aan.

De fit-test
De fit-test vindt plaats op zaterdag 10 september 2016 in De Meermin op het Kerkplein tussen 10:00-19:00 uur. De fit-test neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Tijdens de test worden onder andere uw coördinatie, kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en snelheid gemeten.
De aanwezigheid van een fysiotherapeut zorgt ervoor dat u veilig aan de fit-test kunt deelnemen. Na afloop van de test worden de resultaten met u besproken en krijgt u een deskundig beweegadvies.

Cultuur- en sportmanifestatie
De fit-test valt samen met de cultuur- en sportmanifestatie van Welzijn Zeewolde. Een evenement waarbij verschillende activiteiten en acts op en rondom het Kerkplein worden georganiseerd om samen het cultuur- en sportseizoen te openen. Hier vindt u ook verschillende sport- en beweegaanbieders die hun activiteiten promoten voor het nieuwe seizoen.

Wereldrecord aerobics met Duco Bauwens
Op deze dag organiseren de buurtsportcoaches van de Gemeente Zeewolde samen met Duco Bauwens een uniek beweegmoment, op het Kerkplein, waarbij wij streven om het wereldrecord aerobics voor ouderen te verbreken. Duco Bauwens, bekend van televisie (Nederland in beweging), is aanwezig van 12:00 uur – 13:00 uur. Kom gezellig langs, maak kennis met Duco Bauwens en doe ook mee!

  • Aanmelden voor de fit-test via de Antwoordkaart fittest 10 september 2016. Deze kunt u printen, invullen en weer terugsturen of deze invullen en in de brievenbus stoppen bij de Sfinx (Flevoweg 69) of de Meermin (Kerkplein 20).

Inschrijven is mogelijk tot en met 5 september 2016. In de week voor de fit-test ontvangt u een bevestiging met het exacte tijdstip waarop u wordt verwacht, inclusief aanvullende informatie.

 

Prins-Bernhard-Cultuurfonds_RGB_logoSubsidie PBCF voor Cultuur- en Sportmanifestatie

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat wij voor het organiseren van de Cultuur- en Sportmanifestatie 2016 ‘Vrienden van Zeewolde Life’ op 10 september € 2.000,- van het Prins Bernhard Cultuur Fonds hebben ontvangen. Dit geld is meer dan welkom! We kunnen voor dit bedrag een podiumwagen en muziek en geluid huren en een deel van de PR bekostigen.
Het wordt weer mooi in Zeewolde op 9 en 10 september!

15-jarig bestaan!

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september 2016 vindt de Cultuur- en Sportmanifestatie plaats. De succesvolle samenwerking met de ZtotZ organisatie en het grote aantal deelnemers heeft geleid tot een grote club ‘Vrienden van Zeewolde Life’. Wist u dat Welzijn Zeewolde en de VanZ…TotZ… samen 35 jaar bestaan. De C&S Manifestatie wordt voor de 15e keer gehouden en de VanZ…totZ…tocht voor de 20e keer. Dit is wel reden om er een groots evenement van te maken. Wilt u ook deel uit maken van deze happening? Meld u dan aan. Het inschrijfformulier vindt u hieronder.

Inschrijfformulier Cultuur&Sportmanifestatie Zeewolde 2016

‘Vrienden van Zeewolde Life’

Vrijdag 9 en zaterdag 10 september 2016 wordt, als aftrap van het nieuwe seizoen, de Cultuur- en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’ weer georganiseerd door Welzijn Zeewolde. Vrijdag starten de lopers met hun monstertocht bij de VanZ…tot Z…loop. Op zaterdag wordt de Cultuur- en Sportmanifestatie in het centrum gehouden. Een dag vol cultuur, sport en spel, dat door deelnemers en bezoekers aan den lijve kan worden ondervonden. Bekend is nu al dat Even Buiten weer van de partij is met een klimwand en avontuurlijke activiteiten, de Buurtsportcoaches een fitheidstest gaan afnemen bij ouderen, de Modelspoorgroep weer een prachtig schouwspel biedt met hun modelspoorbaan, we een ludieke openingsact gaan doen en een knaller van een afsluiter hebben. Vanaf heden kunnen deelnemers zich aanmelden en zullen we maandelijks verslag doen van de vorderingen.

Voor informatie kunt u contact opnemen het secretariaat van Welzijn Zeewolde, (036) 522 4655.