Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Signaleren en bespreekbaar maken van eenzaamheid

5 oktober 2020 van 18:00 - 21:30

Het team van Zeewoldevoorelkaar organiseert na de zomer een serie workshops voor vrijwilligers onder de titel ‘vrijwilligers-workshopcarrousel 2020’. Met deze workshops wil ZVE alle vrijwilligers in de gemeente Zeewolde de kans bieden kennis op te doen die handig kan zijn bij het vrijwilligerswerk. Het maakt niet uit of je via Zeewoldevoorelkaar vrijwilliger bent of dat je rechtstreeks via een vereniging/organisatie actief bent. Thema van deze workshops is ‘leren signaleren’. Je kunt aan één of meer workshops meedoen. Het aantal deelnemers, de locatie en het tijdstip variëren per training. Meedoen is gratis, vol=vol. Bij veel belangstelling kijken we of we de workshop nog een keer kunnen aanbieden. De trainingen zijn onder voorbehoud van de ontwikkelingen en berichtgevingen vanuit het RIVM rondom het coronavirus.

 

Aanmelden en informatie
Inschrijven kan via een digitaal aanmeldingsformulier op www.zeewoldevoorelkaar.nl/vrijwilligers-
workshopcarrousel-2020 door te klikken op jouw workshop naar keuze. Op de website van Zeewoldevoorelkaar vind je een uitgebreid overzicht van informatie over deze en overige trainingen, cursussen en bijeenkomsten in de gemeente Zeewolde.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met het team van Zeewoldevoorelkaar, via 036 522 4655 of stuur een e-mail naar info@zeewoldevoorelkaar.nl.

Gegevens

Datum:
5 oktober 2020
Tijd:
18:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Meermin
Kerkplein 20
Zeewolde,
+ Google Maps