Vrijwilligerswerk


Vrijwilligerswerk bij Welzijn Zeewolde 
Het kloppende hart van gemeente Zeewolde zijn onze vrijwilligers. Dankzij actieve en betrokken burgers zijn veel sociale initiatieven mogelijk. Mantelzorgondersteuning, maaltijdvoorziening, een leuk evenement of een helpende hand wanneer iemand dat nodig heeft. Wij bieden ondersteuning, bemiddeling en cursussen. Niet alleen aan vrijwilligers. Ook vrijwilligersorganisaties weten ons te vinden. Vrijwilligerswerk verdient het om in de spotlights te staan!

Doe jij mee?
Vrijwilligerswerk doen is niet alleen leuk, het is ook leerzaam. Je ontmoet nieuwe mensen, leert een organisatie van een andere kant kennen en je draagt je steentje bij aan de samenleving. Voor de inwoners van Zeewolde organiseren wij veel activiteiten. Dit is alleen mogelijk dankzij z’n 150 vrijwilligers die met hart en ziel ons dagelijks, wekelijks of maandelijks bijstaan. Heb je belangstelling voor vrijwilligerswerk bij Welzijn Zeewolde? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Je bent van harte welkom!

Bemiddeling vrijwilligerswerk
Ben je op zoek naar vrijwilligers of vrijwilligerswerk? Wij bemiddelen ook tussen de vraag naar en het aanbod van vrijwilligerswerk in de gemeente Zeewolde. Dit doe wij vanuit het team  ‘Zeewoldevoorelkaar’. Er zijn inmiddels al vele succesvolle matches gevonden tussen organisaties en vrijwilligers. Wat je motivatie ook is, wij helpen je graag verder.

Spreekuren – vrij inloop
Je wilt graag vrijwilligerswerk gaan doen, maar je weet niet hoe je dat het beste aan kan pakken? Of heb je onze website www.zeewoldevoorelkaar.nl bekeken, maar heb je nog een vraag?

De medewerkers van Zeewoldevoorelkaar zijn aanwezig in het Vraaghuis op;

  • Dinsdagochtend 09:30 tot 11:30 uur
  • Woensdagochtend van 9.30 tot 11:30 uur
  • Donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur

Loop gerust eens binnen! Zij helpen je graag met jouw vragen over vrijwillige inzet in Zeewolde.

Het Vraaghuis vind je aan de Stevinweg 2 in Zeewolde. Voor vragen kun je ook bellen naar 036-5224655 op maandag t/m vrijdag of stuur een e-mail naar info@zeewoldevoorelkaar.nl