Meld je hier aan voor Mantelzorg compliment

NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert elk jaar in maart, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Kloppend hart
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve inwoners voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Meld dus ook uw klus aan op www.nldoet.nl of doe mee als vrijwilliger!

Klus aanmelden
Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties in Zeewolde opgelet! Dit is uw kans om een grote klus te klaren, uw organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NLdoet op 10 en 11 maart 2017. Knap het speelplein of het jeugdcentrum op, neem ouderen mee voor een wandeling met koffie of pak uw natuurgebied aan.

Meedoen is eenvoudig. Meld vanaf november 2016 uw klus aan via ‘Mijn Oranje Fonds’ op www.nldoet.nl en kom in aanmerking voor een financiële bijdrage.

Meedoen als vrijwilliger
Help mee op een van deze dagen! Reserveer 10 en 11 maart 2017 vast in uw agenda. Met een paar uur hulp is een organisatie vaak al erg geholpen. U kunt individueel intekenen op een klus of als bedrijf of team een klus adopteren.

Zoek je nog een maatschappelijke stage? Doe dan ook mee met NLdoet!

Intekenen op een klus kan vanaf medio november 2016 op www.nldoet.nl.