Aanmelden vacature

Verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke organisaties kunnen in de Vrijwilligersvacaturebank gratis een vacature plaatsen.

Hoe plaats ik een vacature?

  • Als organisatie kunt u dit zelf doen door hieronder het formulier in te vullen.Via het invullen van de postcode, gaat het systeem eerst na of uw organisatie geregistreerd staat. Zo ja, vink uw organisatie aan; zo nee, registreer uw organisatie. Daarna kunt u uw vacature aanmelden. Registratie is gratis, vrijblijvend en uw organisatiegegevens zijn beschermd.
  • Of stuur ons een e-mail: vvb@welzijnzeewolde.nl met de omschrijving van uw vacature(s). Wij zorgen dat uw vacature verwerkt wordt in de Vrijwilligersvacaturebank en brengen deze actief onder de aandacht.

Hoe verder?
Uw vacature staat erop en dan? Zodra wij in contact zijn met een mogelijk geschikte kandidaat, neemt een medewerker van ons (of de geinteresseerde kandidaat zelf) contact met u op. Als vrijwilligersorganisatie bent u uiteraard zelf verantwoordelijk voor het vervolg van het traject: selectie, maken van afspraken en de begeleiding en waardering van de vrijwilliger.